dilluns, 24 de novembre del 2008

TENIA FAM I EM DONÀREU MENJAR

Com ja sabeu, Càritas és l’expressió de la solidaritat fraterna de la comunitat cristiana. I això es concreta a la nostra parròquia, entre d’altres iniciatives, amb el banc d’aliments provinents de les aportacions d’empreses privades i institucions públiques, que un grup de voluntaris, setmana rere setmana, administra i distribueix entre les persones necessitades del barri, que les assistents socials de la mateixa entitat i de l’Ajuntament ens envien a la Parròquia. Tan se val la seva procedència, ja siguin persones naturals del país o provinguin d’altres terres germanes del magreb, d’Àfrica, de Sudamèrica o dels països de l’Est, el que compte és que són fills i filles de Déu que no disposen de cap recurs o del mínim necessari per viure.

Cada dimecres a la tarda es troben els voluntaris i voluntàries per a preparar els lots d’aliments, que els dijous al matí de 9:30 a 11:30, repartiran entre les persones que venen a la parròquia amb l’informe corresponent de l’assistent social. Això no vol dir, que no s’atenguin els casos urgents, que malgrat no disposar d’aquest informe, requereixen una resposta immediata.

Ja ho veieu, col·laborar en aquest servei és una manera de viure l’evangeli que aquest diumenge hem proclamat: “Veniu, beneïts del meu pare...Perquè tenia fam i em donàreu menjar...”. Si us animeu a afegir-vos com a voluntaris, podeu fer-nos-ho saber a un servidor o a qualsevol dels membres del grup.